Code Club набирає обертів. Сьогодні дітлахи спочатку повторювали те, про що йшлося минулого разу і відразу взялися до пізнання нових просторів.

Далі двигун досить швидко завівся: малеча активізувалася на етапі обговорення алгоритмів, котрі насичують наше життя кожного дня. Швиденько розмова дібралася і до комп’ютерних програм – підлеглих алгоритмів.

Наступна зупинка –  бінарний код. Діти метикували, чи може його розпізнавати людина. Таким чином, учні пізнавали мову, якою слід спілкуватися з комп’ютером.

Дійшла черга і до Скретчу. У ньому діти гралися з багацьком усіляких команд, оживляючи свій графічний об’єкт – милого кота, що крокував туди-сюди, старанно виконуючи накази.

До речі, без творчості тут не обійшлося. Кожен обирав свого спрайта (той чи інший персонаж Скретчу), власну сцену, змушуючи спрайта блукати кімнатою і весело говорити «Привіт!». Дітки працювали за раніше встановленим лінійним алгоритмом, створюючи свої міні-проекти.

Потім учні хизувалися отриманим результатом, презентуючи з усмішками свої роботи. Ось наприклад, Кирило познайомив нас із досить романтичним образом нічного міста. А Софійка відзначилася створеними мандрами на морському дні, де акули та рибки влаштували танок на виживання smiley

Нагадуємо, що стати учасниками нашого Code Club можуть дітки віком від 9 до 11 років. Запрошуємо малечу насолодитися творчістю та корисними знаннями!

Чекаємо на ваш дзвіночок: 066 818 70 43 (Юлія)