7 грудня. Україна готує тихий денс. Акція Good Silent Party потроху заполоняє бібліотечні простори. За декілька годин до вечірки у Good library закінчують із гірляндами, що іноді незадоволено відлипають від стіни. Жаліємося на якість скотча. Але настрій – «вищий сорт».

Молодь влаштовує на стелажах виставку 3D масок. Під час паті визначимо найкращу та нагородимо її творця.

Танцівники з університетського колективу «Антарес» розминаються, демонструють добротні шпагати, влаштовують кульбітну завірюху. Вони першими підігріють наш тиховечірський танцпол.

А що то на столі таке гарне, що аж сліпить? То бокси з подарунками від організаторів вечірки у Старобільську – нашої бібліотеки, команди Inventors та інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку». Їх вручимо переможцям у двох номінаціях – «Моя 3D маска найкраща» та «Найкращий двіж». Але переможців виявилося значно більше. Ох, як же нам хотілося тієї миті, щоб з’явився Чарлі та запустив свою шоколадну фабрику smiley

Між іншим 19:59. «Ми можемо починати?». І так, вечірка стартанула.

«Антарес» запалює, розворушує тіло та мозок. Танець чекає всіх інших. Навушники там, де треба. У вухах, якщо що. Під’єднуємося до радіо Skovoroda. Стрімимо і пильнуємо за головною локацією вечірки у Києві, у Науковій бібліотеці імені М. Максимова КНУ імені Тараса Шевченка.

У нас стає спекотніше. Вікторія Нікіфорова, тренерка із зумби, кличе всіх на майстер-клас. Повторюємо рухи Віки, танцюємо тихо-тихо.

Вікторія визначає двох найкращих денсерів. Даруємо бокс із подарунками, смаколики, прекрасні сертифікати та спеціальний подарунок від майстрині Good library – блискучі 3D маски.

Гості вечірки голосують за найсуперовішу маску. Перемогу здобувають аж троє – «лісовий козел», «єдиноріжок» і «тигрик».

Є ще більш тихий простір – така собі «пуфікова долина» у сусідній аудиторії, де молодь відпочиває на пуфах, читає, робить круті селфі, рефлексує.

А далі… От несподіванка, танцюємо. Скляночки з цикорієм та чаєм не встигають охолоджуватися від розпашілих танців, цукерки додають сил, радіо не стихає, навушники наче приросли до вух.

Танцювали, допоки не стомилися. І це приємне відчуття, бо ми вкотре об’єдналися з усією Україною. Party for everyone, як-не-як.

Дякуємо за спіорганізаторський марафон молодіжній громадській організації «Інвенторс» та центру Window on America Starobilsk. За комфорт у нашій «пуфіковій долині» вдячні центру спільного розвитку «Дієва громада». Хай буде круте світло! Це нам гарантували хлопці з гурту «Конец июля». Крутий двіж подарувала Вікторія Нікіфорова. Дяка вам, друзі!

Прес-центр Good library