Як ощасливити бібліотекарів? Правильно, подарувати їм книги. Отримали порцію щастя від   Луганської обласної федерації кікбоксингу WAKO, яка завітала на обласний бібліотечний круглий стіл.

Роботу бібліотекарів відкрили урочиста програма від відділу культури Старобільського РДА та  привітання представників Луганської ВЦА Катерини Безгінської, заступниці Голови ВЦА, та Аліни Адамчук, начальниці управління культури, національностей та релігій.

Першу частину круглого столу присвятили знайомству із Луганською обласною федерацією кікбоксингу. Гостями стали Леонід Березинський, почесний президент Федерації кікбоксингу в Луганській області, Дмитро Гречишкін, член Президії Федерації кікбоксингу WAKO в Луганській області, Ігор Панов, президент Федерації кікбоксингу в Луганській області.

Зараз громадська організація опікується 500 спортсменами, наймолодшому з яких лише 8 років, а найстаршому – 34. Минулоріч федерація визнана кращою спортивною організацією в неолімпійських видах спорту.

«Ми виховуємо молодь. Тому, я радий, що можу зробити щось для Луганської області. І щасливий, що можу бути серед вас, бібліотекарів», – говорить почесний президент Федерації кікбоксингу в Луганській області Леонід Березинський.

Завдяки громадській організації бібліотеки області поповнили свої фонди новою українською книгою. За словами представників федерації, слова мають підтверджуватися вчинками. Тому, маленький вчинок федерації – це  11 тисяч книг, які отримали бібліотеки Луганщини. Співпраця тільки починається. Усе тільки починається.

Знайомство з роботою федерації закріпили виступами вихованців.

У другій частині круглого столу поговорили про планування та звітно-виборчу діяльність ЛОВ УБА. За словами Світлани Моісєєвої, директорки Good library, пріоритетним напрямком роботи бібліотеки у 2020 році має стати неформальна освіта. Як приклад пані Світлана навела досвід Яворівщини, яка змогла створити потужний освітньо-культурний центр.

Прес-центр Good library