Король овочів, у якому є білки, жири та вуглеводи, вітаміни групи В, бета-каротин та ще сила-силенна усього корисного. Це, люди, шпинат. Звичайний та непримітний. До чого це я, адже мова повинна йти про літотоглядку? Про «Шпинат для мізків» Ірини Мацко. Корисно, смачно й додає енергії. Більше рецептів усередині.

Отож, літературно-кулінарна книга авторки зарядить вас емоційними вітамінами любові, надії, упевненості і підтримки. Притрушена гострою рішучістю, терплячістю, підсолена щастям, позитивом і дрібкою спокою. Готові записувати рецепти? До справи!

32 страви важко запам’ятати та приготовати. Однак і цьому можна зарадити. Відбіркові рецепти просто зараз.

Рецепт № 1. Поживність: не дасть втратити близьку людину. Для кого: нерішучих, необігрітих, тих, хто хоче спокутувати провину.

Героїня спантеличена, пригнічена й розгублена, бо ж кохану людину образила. Ступити перший крок до примирення дуже важко. Заважає дверна ручка. Подолає цю перепону чи ні? Почитаєте smiley

Виявляється, ми дуже багаті, тільки вдячності мало за те, що маємо… то як же можуть бути виконані наші наступні забаганки, якщо ми не можемо подякувати за отримане?

Рецепт № 2. Поживність: дасть віру у щасливе майбутнє. Для кого: тих, хто має сумнів у своєму виборі.

Примара, як вона себе називала, стояла біля розчиненого вікна й думала про невдалі стосунки. Раптом її підхоплює хтось і міцно обіймає. Примара десь зникла. Покотилися сльози.

Зупинка – це теж частина подорожі.

Рецепт № 3. Поживність: допоможе з вибором. Для кого: хто може сприймати себе іронічно.

У вас теж є речі, які важко викинути, бо вони такі милі серцю? Хоч і потріпані, часом незручні. Отож і героїня має такі босоніжки. Вони тиснуть їй ноги, натирають, але вона усе одно носить їх. Трохи мазохічно, так. Однак взуття нагадує про певних людей та місця. Чи зважиться вона викинути їх разом із спогадами чи так і катуватиметься? Усе на сторінках «Шпинату для мозку».

Більше страв усередині.

Книга з рецептами шпинатних салатів корисна і для мозку, і для душі. У текстах пані авторки є щось легке, домашнє і не нав’язливе. Після читання захочеться обійняти кохану людину, зателефонувати подрузі / другу чи насолодитися блакиттю неба. Просто так. Для душі з піднесеним настроєм. Шпинат-бо прискорює метаболізм та увагу smiley