Чи жарт витримати тиждень без директора? Ми упевнено кажемо: «Ні!». Нарешті Світлана Анатоліївна приїхала із Закарпаття, і ми захоплено слухаємо її розповіді. Тут можна згадати про тяжку дорогу, години кризи від неспроможності працювати, купу повідомлень нам і думки про майбутню відпустку. Та це ніщо, проти того, що чекало попереду.

Отож, 21 червня. Легкий сонячний бриз зустрічає учасників ІІІ Форуму місцевого розвитку. Усі гарненько працюють на панельних дискусіях, любенько обмінюються думками та пропозиціями, зустрічаються з відомими політиками. З ними і наша Світлана Анатоліївна.

Але напруга зростає, хо-хо! Ми ж не просто так відправили нашу директорку до Закарпаття.

23 червня. Холод, мокреча й надія. Під час Форуму підбивають підсумки відбору культурно-освітньо-медійних обмінів, які відбувалися у межах програми «Змінимо країну разом».

Напружена мить – і Good library перемагає із сотні проектів. Задоволена Світлана Анатоліївна щасливо йде на фуршет, а ми готуємося до майбутньої поїздки. Наша культурна подорож почнеться у столиці Західної України, де нас вже чекають колеги із Львівської обласної бібліотеки для дітей.

Про Бібліо-change «Бібліотека надихає» ще розкажемо згодом. А поки підемо створювати презентації та вигадувати, як зустрічати гостей зі Львову.

Світлана Анатоліївна вже за своїм робочим столом. Щось знову друкує і з кимось серйозно говорить. Усі на місцях. Усі щасливі. Львове, чекай, Старобільськ їде!