7 лютого в Good library відбулися традиційні збори представників ініціативної групи з картування громади. Цього разу обговорювали інформаційне наповнення групи «Старобільськ туристичний». Ця група функціонуватиме в межах проекту  «Містки громадської активності», у якому власне й беруть участь наші картувальники, у тому числі і бібліотекарі. Учасники проекту обрали для себе туристичний напрямок роботи для того, аби не тільки зберегти, але й суттєво збільшити історико-культурну цінність міста

Як зазначає  учасниця проекту Оксана Очкурова, мета роботи ініціативної групи – долучити якомога більше містян до виявлення та спільного вирішення проблем. За допомогою залучених донорів планується зробити Старобільськ зовсім новим містом, який приваблюватиме туристів та надаватиме можливість жителям реалізовувати власний потенціал.

Звичайно, попереду ще багато роботи. Проект довготривалий: 2 роки учасники групи охоплюватимуть різні напрями роботи, щоб, урешті-решт, розробити карту міста та в подальшому співпрацювати з представниками громади.