Добіг кінця тренінг із картування громади. Три дні наша місцева ініціативна група за допомогою медіа-тренера компанії Google Ukraine Юрія Антощука вивчала принципи побудови аналітичної карти міста, різноманітні інструменти польового дослідження. Про участь у проекті з картування громади, його особливості – можна прочитати тут: http://library.lg.ua/uk/article/306

Урешті-решт, ми, розділившись на групи, вирушили на картування міста. Весело та пізнавально :) Так ми розвіюємо сумніви щодо того, що заповнення карти – справа нудна. Це було круто! А головне – що це є досить модною діяльністю. 

Зараз ми продовжуємо вдосконалювати загальну анкету, у якій ми вказуватимемо інформацію про різні об’єкти нашого міста. Усе для того, щоб наочно виявляти недоліки та потенціал міста. Зовсім скоро і ви зможете оцінити карту. А поки працюємо далі! 

Нагадуємо, що зараз наша ініціативна група складається з бібліотекарів Good library, ГО «Дієва громада», ГО «Воля», представників райдержадміністрації, Луганського національного університету імені Тараса Шевченка та місцевих активістів. І ви можете опинитися серед нас. Для цього потрібно лише ваше бажання. 
Хочете стати одним із невгамовних картувальників, телефонуйте сюди: +380 95220 1572 (пані Інна)

Приєднуйтеся :)