Як спекти тиху вечірку в приміщенні бібліотеки без тотального підгоряння? Чи взагалі доречна така вечірка в часи пандемії? Як у цьому форматі події співіснують бібліотекарі, громадські активісти та інклюзія? Про це та низку інших надважливих речей запрошує поговорити на хакатоні ідей команда організаторів всеукраїнської акції Good Silent Party на чолі з Луганською обласною універсальною науковою бібліотекою та Луганським обласним відділенням Української бібліотечної асоціації.

Коли: 15 грудня, вівторок, о 14:00

Тривалість: до 16:50 з перервою

Формат зустрічі – онлайн-хакатон, мета якого пояснити надмету вечірки, проаналізувати плюси та мінуси минулорічних тихих вечірок http://library.lg.ua/uk/article/980 і, врешті, згенерувати ідеї для наступної четвертої всеукраїнської Good Silent Party.

Що чекає слухачів-співучасників:

Серед спікерів події: автор ідеї тихих вечірок у бібліотеці та івент-менеджер у Луганській обласній бібліотеці Сергій Летучий; письменники і музиканти Сергій Жадан та Сергій “Колос” Мартинюк; співзасновник, виконавчий продюсер радіо Skovoroda Артем Галицький; тренерка з впровадження інклюзивності/проєктна менеджерка в Українському культурному фонді Ніна Салій; засновник і директор соціально-культурного проєкту “Без меж” Олександр Дюбін; голова Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації Вікторія Польова; представниця Програми ООН із відновлення та розбудови миру Ганна Борова; громадський активіст, організатор тихої вечірки у Харкові Іван Сенін.

Виступи спікерів перекладатиме жестовою мовою Марина Ліферова з телеканалу “Прямий”.

Модераторка хакатону – редакторка Good library та райтерка Good Silent Party Юля Дубова.

Місце події – онлайн-платформа Zoom.

Програму хакатону з посиланням на з’єднання організатори надішлють на електронну пошту відразу після обов’язкової реєстрації: https://forms.gle/XzayWgxxMjTkfrLe7

Триватиме реєстрація до 13 грудня.

У разі питань/уточнень:

телефонуйте: +380 50 838 11 67, Сергій Летучий

пишіть: Flyingsergey77@gmail.com