Школа Coach for Coaching – освітня можливість для шанувальників IT та прогресивних форматів стати ментором дитячого клубу програмування і приєднатися до всеукраїнської команди волонтерів Code Club Ukraine. 

Це школа, де дорослі вчитимуться, щоб у подальшому безкоштовно навчати дітей програмуванню у своєму місті, містечку чи селі. А започаткувати такі клуби можна у будь-якому культурно-освітньому закладі, де вітаються подібні освітні ініціативи.

Запрошуємо до навчання бібліотекарів, вчителів різних дисциплін, IT фахівців, студентів, усіх, хто любить інформаційні технології, зокрема програмування, і готовий очолити дитячий клуб програмування, шалено креативити та розвивати IT-освіту на Луганщині. 

Під час Школи: 

Після Школи: 

Тривалість Школи: з 25 серпня по 7 вересня за встановленим графіком, який організатори надішлють після реєстрації учасників. 

Формат – онлайн на платформі Zoom.

Зміст Школи:

Тренери Школи – ментори мережі клубів програмування Code Club UA на Луганщині та навчальної онлайн-платформи EscapeLab.

Для участі у Школі необхідно зареєструватися: https://forms.gle/dyH26PJGB2dcJSXj6 

Реєстрація триватиме до 20 серпня включно. 

За результатами конкурсного відбору до команди Школи потраплять 15 учасників, які після навчання запустять 15 додаткових клубів програмування по області. 

Наприкінці учасники отримають сертифікати менторів Code Club Луганщина

Навчання у Школі безкоштовне.

Організатори Школи: Луганське обласне відділення Української бібліотечної асоціації, Луганська обласна універсальна наукова бібліотека, мережа клубів програмування Code Club Луганщина. 

Школа втілюється за підтримки краудфандингової платформи освітніх проєктів GoFundEd та завдяки доброчинцям та шанувальникам ініціативи. 

Зателефонуйте або ж напишіть, щоб дізнатися більше про Школу та її можливості:
Юлія Дубова, менеджерка проєкту Coach for Coaching, +380668187043, julia.dubovaya.bird@gmail.com 
Луганське обласне відділення Української бібліотечної асоціації, +380669197753, uba_lugansk@ukr.net 

Дорослі вчаться, щоб навчати. І це під силу кожному.