13 – 17 лютого в Києві відбувся Пітчинг проектів у межах програми „Активні Громадяниˮ за підтримки Британської Ради та Координаційного центру переміщених ВНЗ.

Наш співробітник став одним з 54 учасників пітчингу, де кожен з учасників зміг поділитися досвідом та отримати нові знання та навички від фасилітаторів. На захисті було представлено 35 проектів соціальної дії, покликаних вирішити одну з проблем у конкретному місті, селищі, університеті. 

За словами Анастасії, працівника бібліотеки, тренери не лише допомогли визначати індикатори успіху й цільову аудиторію, розраховувати бюджет власного проекту, але й вкласти презентації учасників рівно в три хвилини та говорити так, щоб їх почули та зрозуміли. 

На пітчинг проектів завітали Надзвичайний та Повноважний Посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф, Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука, директор Британської Ради в Україні Саймон Вільямс.