Моніторинг діяльності КЗ «Публічна бібліотека Білокуракинської СТГ»

25 липня методисти Луганської ОУНБ відвідали Білокуракинщину. За результатами перевірки склали аналітичну довідку про роботу пубілічної бібліотеки. Наразі у  складі комунального закладу «Публічна бібліотека Білокуракинської СТГ» 17  бібліотек, а саме: Білокуракинська центральна бібліотека та 16  відокремлених структурних підрозділів-філії, з бібліотек-філій не працюють 3. Щорічно комунальний заклад обслуговує 7456 користувачів,  тобто  59% населення (усього мешканців ОТГ – 12570).

У КЗ «Публічна бібліотека» працює три Інтернет-центри:  Білокуракинській центральній бібліотеці, Білокуракинській бібліотеці-філії №1 для дітей, Нещеретівській бібліотеці-філії №12. 

Усі бібліотекарі КЗ «Публічна бібліотека Білокуракинської СТГ» отримують надбавку до заробітної плати у розмірі 5% окладу, також об’єм бюджетних коштів Білокуракинської СТГ дозволив підняти оплату праці бібліотечних фахівцям за рахунок премій. Для самої центральної бібліотеки та двох бібліотек-філій громадою придбано нове медіаобладнання (проектор, екран, кольоровий принтер, ноутбук).

Колектив КЗ долучається до проектної діяльності, його співробітники брали участь у 4 проектах, але до цього часу не виграли жодного з них.

Деталі тут.