Дев’ятирічний Гліб один із найменшеньких у команді юних волонтерів. Разом зі своїм братом Богданчиком хлопчина кожного дня приходить до бібліотеки. Code Club, розвивальні п’ятихвилинки, настільні ігри, онлайн-баталії за комп’ютером, спілкування з однолітками – і це не повний перелік того, чим зайняті наші маленькі користувачі. Зовсім нещодавно додалася ще й волонтерська робота.

Хлопці опинилися серед охочих стати частиною суперкоманди. От учора відбулися перші збори, на яких діти дізналися, що таке волонтерство, поділилися своїми міркуваннями щодо цієї справи і, звісно, визначилися з назвою свого волонтерського екіпажу :) . Отож, пані та панове, вітайте відважних, старанних, креативних, працьовитих, ініціативних та веселих хлопців і дівчат з команди «Там, де ти»!

Діти та куратори-бібліотекарі вже обговорили подальші плани, склали графік майбутніх зборів та список цілей. Цього тижня волонтери отримають свої завітні бейджі.

Зовсім скоро волонтерський вихор охопить наше містечко – то маленькі помічники Good library поспішатимуть на допомогу.

Ваша дитинка теж хоче приєднатися до нашої команди? Круто! Як це зробити? Зателефонувати до нас: 099 909 9724. Або ж завітати за адресою: пл. Базарна, 32-А.