З квітня по червень тривав ще один модуль медійної школи BrainPark від мандрівної бібліотеки. 

Це інтенсивна освітня програма, яка допомагає поліпшити рівень цифрової грамотності, розібратися з явищем копірайтингу, впевненіше говорити і писати українською, просувати власний контент на різних соцмайданчиках. А ще Школа бадьорить учнів на тренінгах із графічного дизайну, ділового листування і створення фото для соцмереж. Серед бонусних напрямків – кібербезпека та інклюзія + мова ворожнечі. 

Перезавантажили цей навчальний сезон, аби приєднати якомога більше учасників із числа ВПО з винятковими освітніми потребами, як-от: швидко і якісно опанувати базовий рівень зі створення і просування свого медійного продукту або ж підготувати себе до нової професії, іншої спеціальності через втрату роботи в умовах війни. Також BrainPark підтримав учасників, які вже працюють у медійному середовищі, але потребують актуалізації знань і вмінь. 

Упродовж модуля ментори працювали з двома навчальними групами. Студентами BrainPark стали ВПО, держслужбовці, студенти і бібліотекарі. 

Менторами Школи вкотре стає команда Good library. Це дві копірайтерки-філологині, два професійних фотографи, графічний дизайнер, SMM-ник, івент-менеджер, радник із питань інклюзії і кібербезпечний тренер. 

Перші два тижні студенти брали участь у лекціях та воркшопах за різними напрямками. Фінальне коло Школи – виконання домашнього завдання за трирівневим технічним завданням. Учасники готували пости для своїх особистих і корпоративних соцмереж, працювали над візуальною складовою, зокрема робили фото, малювали афіші, обкладинки, логотипи. 

17 студентів стали випускниками Школи й отримали сертифікати, а також пакет навчальних матеріалів і торбинку корисних порад. 

Провели анонімне анкетування, аби зібрати враження учасників від навчання у BrainPark та збагнути загальний результат. Користь Школи для особистої роботи випускники оцінили на 9,8 із 10. А ефективність BrainPark для роботи в команді – на 10 із 10. Роботу менторів випускники так само нагородили 10 балами. 

Ділимося цінними коментарями від учасників, які надсилали фідбек анонімно. 

«Ваша команда – це щось унікальне! Мені сподобалися ваші лекції і як ви їх подали. З аналізу наших домашніх робіт  отримала для себе чіткі розʼяснення, що є теж жирним плюсом вашої методики! Дякую вашій команді за навчання. Отримані знання обовʼязково буду застосовувати у своїй роботі!». 

«Дуже сподобалося, велика подяка тренерам! Та бажаю натхнення для нових учнів!».

«Легке сприйняття, живе спілкування, багато корисного, що застосую у своїй професійній діяльності та для особистого використання». 

Якщо і вас зацікавила Школа і ви вже готові цієї миті зареєструватися до участі в новому навчальному сезоні – то негайно подаємо лінк на реєстрацію: https://forms.gle/XRxCfVqGVeCfX1Vw9 

Участь у BrainPark безоплатна, натомість шануємо донати на ЗСУ. 

Чекаємо в команді студентів. 

Пресслужба Good library