Вітаємося зі старобільцями на відкритті фотовиставки «Мандрівний Старобільськ» у Львові.

До початку кілька хвилин, ледь-ледь встигаємо перевести подих після міцних обіймів із рідними людьми, які приїхали до Львова на відкриття нашої фотовиставки. А Львівська обласна бібліотека для юнацтва імені Іваничука створила для всіх нас простір дому. 

Дивимося на краєвиди рідного міста і сміємося. Знімки з колекції «Мистецького переродження» від команди художників BetOnArt потроху розлітаються. Так утілюємо головну мету виставки – назбирати кошти для ЗСУ і поновити колекцію світлин. 

Говоримо про різноманітний Старобільськ, його ауру й внутрішню свободу.  Приємно все ж бачити деталі міста, у якому живеш. Слухаємо фотографів-авторів – Дениса Черв’яка й Олександра Букреєва. Про шлях до фотографії, мистецтво, окупацію і натхнення робити більше. 

Далі переходимо до музично-поетичної частини. Співаємо з Сергієм Летучим, Юлією Лисюк, гуртом MIDNIGHT COLOURS і Дмитром Щебетюком. Слухаємо поезії Настуні Літаш. 

Директорка Бібліотеки на Ринковій Тетяна Пилипець модерує потужний аукціон на підтримку наших воїнів. Розігруємо календар «розКАЖИ» від команди ГО «Дієва громада», за що неймовірно дякуємо керівниці та нашій спорідненій душі Оксані Очкуровій. 

Тим часом виставка подорожує далі. З 6 травня світлини вирушають до Центру Довженка у Львові. Поки ж ще є можливість придбати знімки на просторі бібліотеки – площа Ринок, 9. 

Віримо у перемогу, сучасне мистецтво і рідну Луганщину.

Більше фото з події на Google Drive

Пресслужба Good library