Третій випуск журналу “+/- нескінченність” (або "+18", або "загальне", – примітка зрозуміла для обраних) побачив світ. Хто пам’ятає, перші два теж пощастило презентувати разом з головним редактором Славою Бондаренком у Good Library – офлайн,  а потім і онлайн. Це вже традиція. Цього разу зустрілися у Бібліотеці КПІ. Невеличка, але натхненна, частинка Луганської ОУН_Б, видавнича команда журналу, автори і зацікавлені читачі та випадкові* люди, яких занурило у вихор презентації. 
Попри +/- відсутнє світло, усе склалося якнайкраще. Поспішаємо поділитися свіжими враженнями. 
Третій випуск планувався про культуру українського сходу, аби розкривати країні наших митців та руйнувати поширені стереотипи про регіон. Та з 24го лютого, як говорить Слава, уся країна перетворилася на Донбас. Тож, майже готовий на той момент випуск втратив певною мірою свою актуальність. 
Номер, який створювався в умовах укриттів містить і відповідну творчість. Поезія і проза, різножанрова графіка і фото – усе створене під час війни і про війну. Це рефлексії та емоції, часто дуже особисті, щоденникові. І окремо варто відзначити якісний дизайн (наш бібл.дизайнер лаконічно додає: "дизайн – топчан"), він живий та, що важливо, резонує змісту.
Нагадуємо, що журнал – безкоштовний. І ви можете замовити його, звернувшись до редактора https://www.facebook.com/slava.bo1
Бережіть себе. Пийте кавусю, читайте журнал та очікуйте подальших інструкцій
*Десь Сергій Жадан докірливо нагадує, що немає нічого випадкового

Невипадкові гості презентації від Good library