«Монголія – це не Євросоюз!» – здивовано сміється Інна й хапається за голову. З цього розпочався командний двобій між «Мафією» та «Квартетом». Далі слайди змінювалися з карколомною швидкістю – діти відгадували, якій країні належить прапор, та називали столицю цієї держави. А ви знаєте, як виглядає стяг Австрії, Італії, Мальти чи Данії? Діти знають.

А ще метикували про кількість країн-учасниць Європейського Союзу.

У передостанньому конкурсі підбирали асоціації до Франції, Італії та Німеччини. На останньому левелі  розпізнавали, яка з країн найбільша, а яка найменша. Двобій гри-квесту «Подорожуємо країнами ЄС» закінчився з рахунком 29 – 21 на користь команди «Квартет». Закріпили знання мультфільмом про принципи роботи ЄС і запашним чаєм. Корисно і смачно.

Крім цього, у Good library діяла книжкова виставка «Шляхи інтеграції. Україна & Європейський Союз». Що таке Європейський Союз, його робота і філософія, країни-учасниці та претенденти на вступ – усе розказали й показали.

Візуально надихали й фотосушкою «Топ-топ Європою». Романтична Італія, стримана Угорщина, загадкова Чехія – невеликий перелік того, що знімали фотоаматори.

Травень ще триває, тому поспішайте до Good library. Маємо що показати wink

Прес-центр Good library