15 лютого ми вирушили разом із представниками старобільської громадської організації «Воля» до Підгорівської загальноосвітньої школи. Поїздка здійснювалася у межах проекту «Студія веселого відпочинку», до якої нас долучили наші друзі з «Волі».  Узяли з собою багато кольорового паперу, клею, ножиць, а ще паперових квітів та тваринок. Здогадуєтеся, навіщо? Звичайно ж для того, щоб разом із дітьми зробити дещо цікавеньке з паперу. Дітям запропонували змайструвати паперових тваринок (кролика та котика), а також квіточку. Отож, учні розділилися на дві групи, де кожен старанно робив певну фігуру. Ми ж працювали з групою діток, які власними руками створювали милі мордочки тваринок, після чого проголосували за найкращу фігурку. Урешті-решт, перемогла дружба!  

Усі вироби дітей виявилися просто чудовими. Тому без перебільшень зауважимо, що діти впоралися з орігамі краще, аніж ми:)

Наприкінці групи дітей об’єдналися та, допомагаючи одне одному, зробили ще по одній квітці. Подарунки мамам виявилися дивовижними!

Дякуємо ГО «Воля», що запропонували стати частиною незабутніх веселощів!