14 лютого ми вперше у Старобільську провели Швидкі побачення. І знаєте, який наш висновок,  –  сміливці обов’язково знайдуть своє щастя : )  Швидкі побачення  до Дня закоханих -  це експеримент, який, на нашу думку, видався вдалим

Звичайно, непогода завадила дібратися до бібліотеки деяким містянам, але попри снігопад  нам вдалося зібрати достатню кількість учасників для проведення Speed dating. Урешті-решт, чотири хлопці поспілкувалися з п’ятьма дівчатами. Так, нам не вистачило одного хлопця для рівноваги. На щастя, це не позначилося на загальній приємній атмосфері, і запеклої боротьби за увагу хлопців не спостерігалося :)  До речі, наші  бібліотекарі (двоє відважних парубків) теж вирішили долучитися до інших учасників.  Протягом п’яти хвилин пари спілкувалися одне з одним. Після закінчення п’ятої хвилини звучав гонг, і учасники змінювали співбесідників.

Отож, приємна музика, гарячий чай, усмішки, теплі погляди, і багато-багато фото з милими обличчями – так, цей вечір був чудовим! Наприкінці, ми зібрали карти симпатій і  пограли з учасниками у  «Крокодила».  Тепер залишилося найвідповідальніше – проаналізувати карти симпатій і визначити пари.

Це був перший експериментальний етап Швидких побачень. Наступний крок – більш масовий захід, який заохотить інших старобільчан стати учасником Speed dating та відчути всю повноту емоцій, котрі пережили сміливі попередники :)  Тож, слідкуйте за новинами, аби дізнатися, коли наступні Швидкі побачення!