24 червня почав діяти проект від Good library – LOFT. За його допомогою ми прагнемо стати ближче до дітей шкільного віку, дослідити індивідуальність та потреби кожного, посприяти порозумінню з однолітками або ж збільшенню кола друзів. До спілкування з дітками запрошуватимуться професійні психологи, соціологи, сексологи. Фахівці інформуватимуть, надаватимуть відповіді на ті питання, на які часом складно відповісти самим батькам. Тож, наш проект із радістю заповнюватиме такі прогалини.

Чому саме LOFT (горище)? Усе тому, що освітньо-психологічні зустрічі з дітками мають бути комфортними й теплими. А цьому сприяє сама атмосфера.

На першій такій зустрічі діти разом із психологом Сергієм Марченком в ігровій формі говорили про дружбу, взаємини, розуміння одне одного. Головний принцип – взаємоповага.

Ми переконані, подібне спілкування зблизить нас із кожним маленьким користувачем, спростить роботу з ними. Тим паче, проект є надійним помічником у роботі з дитячою командою волонтерів Good library «Там, де ти» та учасниками клубу програмування «Code Club».

Ваша дитина хоче приєднатися до нашого «горища»? Тоді телефонуйте: 099 909 9724 (Дар’я).

Як поповнити волонтерські ряди «Там, де ти»? Відповідь тут.

Що таке «Code Club» та як стати його учасником – повідомляємо за посиланням.