Чергова музична подія від Good library відбулася 29 травня у міському парку культури та відпочинку. Комусь, напевно, закортить запитати на кшталт «Що ж то за квартирник такий, якщо співали та грали люди, грубо кажучи, на асфальті?». А отакий! Виключний, нетиповий і вкотре експериментальний – відповімо ми smiley Тим паче, нашим «помешканням» був парк, де кожен міг приєднатися до команди бібліотекарів і місцевих музикантів, щоб заспівати, пограти на музичному інструменті або ж просто послухати інших виконавців.

Безумовно, перемогла цього вечора жива музика. Барабани музиканта Юри Березовського приготувалися до бою. Квартирник розпочато. Вихованці Старобільської музичної школи під керівництвом Валентини Діуліної приготували показові виступи, тішачи слухачів своєю спритною грою на гітарі, бандурі, а також гармонійним спільним виступом.

Додали лірики і талановиті хлопці Артур Онищенко та Дмитро Вороньков, заспівавши відомі пісні під мінус, а також Владислав Колесник, що часто дарує разом зі своєю гітарою чуттєве виконання.

Музичну хвилю підхопила і команда ДЮК «Орля» – Олександр Кобилянський, Дмитро Остапенко, Дмитро Коломойцев та Наталя Науменко. Прозвучала на квартирнику також лемківська пісня від Юлі Дубової.

Заспівав, відіграв – попоїв wink На кожного виконавця та слухача чекали бутерброди. А оскільки перепочивати було ніколи, тому вони поїдалися під музику.

Наприкінці увірвався гурт «Конец июля» зі своїм міні-концертом smiley Хлопці вже давно стали улюбленцями публіки, тому підігріли квартирник лише своєю появою. Гриміли барабани, палко вигинався баян, дрижав бубен під спів соліста – так запалював «Конец июля».

Величезна вдячність кожному виконавцю, музиканту за підтримку нашого квартирника та за незабутню участь.

Окрема подяка Юрі Березовському за надану апаратуру і неперевершене музичне координування smiley

Якщо і ви співаєте, граєте на тому чи іншому музичному інструменті й хочете бути почутим – наша бібліотека допоможе вам у цьому. Приходьте до нас або ж телефонуйте, щоб повідомити про свій блискучий намір.

Усім добра і більше музики smiley