15 травня – день, коли бібліотекарі Good library та учні 10 класу Старобільської гімназії зійшлися у поєдинку. Ні-ні, ви не подумайте. Усі живі та здорові smiley І навіть більше – задоволені й готові підкорювати нові вершини.

Отож, влаштували разом із учнями інтелектуальну гру за темою «Українська революція  1917 – 1921 років». Переможцями стали…  Ага, не так швидко. Спочатку про саму гру. Запрошені десятикласники розділилися на 2 команди, до них приєдналася й окрема команда бібліотекарів. Так уже вийшло –  чи то за вироком долі, чи то за вимогою бібліотечного жіноцтва – від Good library грали лише хлопці. Отже, три команди і чотири тури попереду. Кожен тур містив різні завдання: питання на логіку, тести, пошуки історичних «фейків», битву капітанів. Учасникам давався певний час на роздуми, після чого ті надавали відповідь або усно, або записуючи попередньо на листочках.  Звісно, ціна кожного питання – певна кількість балів.

За підсумками перемогла команда… Хоча ні. Ще трохи розповіденьок про наші корисні розваги. Учні проявили себе, без перебільшень, дуже круто! Команди «Блакитна панда» та «Дівічник» вправно обійшли бібліотекарів у тестових завданнях. Але команда «Плюм-плюм»  – так наші хлопці вирішили себе назвати і не питайте, чому –  виявилася сильнішою в аналітичних роздумах. Тож, переможцями стали бібліотекарі. Але подарунки отримали не вони. Дві книжечки та смаколики опинилися в руцях наших нових друзів – учнів Гімназії.

Дякуємо діткам та чудовій вчительці Тетяні Сергіївні Гоженко за гостину! До нових зустрічей wink