Цей Літ.Муз.Бум був найемоційнішим. 13 квітня бібліотеку оповив спів Квітки Цісик. «Я піду в далекі гори», «Журавлі», «Верше, мій верше», «Ой, ходить сон коло вікон» – ці та інші українські пісні-легенди сьогодні активно виконують українські виконавці. У 80-х роках українська пісня зазвучала по-новому… в Америці. Співачка з українським корінням Квітослава Цісик, а в Америці Кейсі, разом із найкращими тогочасними американськими музикантами створила два альбоми українських пісень. На Бум-і ми прослухали пісні з альбому «Квітка» та поспілкувалися про унікальну манеру виконання співачки. 

Скрипка і голос Квітки – неначе одне ціле. Одна продовжує іншу. Подібного голосу просто не існує. У 90-х роках Україна сподівалася, що Квітка Цісик приїздить зі своїм першим концертом, але цього не трапилося. Цього року співачці мало б виповнитися 65 років. Ми ж пізнаємо Квітку з небагатьох інтерв’ю, рекламних роликів, альбомів, відомих у всьому світі. А ще почути  Квітку можна у фільмі «Ти осяюєш моє життя», де вона виконує головний саундтрек. 

Дякуємо за твій голос, Квітко.

Друзі, а знаєте, що цьогорічна п’ятниця 13 – це ще й Всесвітній день рок-н-ролу! Тому переконалися, що цей Бум, дійсно, особливий wink.

Дякуємо всім, хто розділив цей вечір з нами! До зустрічі зовсім скоро!