3 квітня у нас засяяло сузір’я активних та спритних дівчаток і хлопчиків, котрі захоплені радіоаматорством. А ще тих, хто зацікавлені у корисному відпочинку на канікулах wink. Разом зі своїм наставником Володимиром Стефановим  дітки подивилися фільм про електромагнітні хвилі та пограли в настільні ігри. Також встигли ретельно дослідити наші книжкові полички smiley.

Пан Володимир розповідає: вихованці його гуртків, які діють у Будинку творчості,  дуже відповідально ставляться до свого гобі. Маленькі винахідники завжди знаходять час, аби відвідати гурток радіоелектронного конструювання або ж юних операторів аматорської служби радіозв’язку. Восьмирічний Євгенко, який на додачу ще й танцює, залишається вірним своєму захопленню. Ще б пак! Радіоприймач радіохвильовий – це те, що зробив хлопчина на першому ж занятті! І таке під силу й іншим учасникам гуртків. Більшість винаходів дітей, ділиться пан Володимир, виставляються на виставках всеукраїнського рівня, привертаючи до себе значну увагу.

Так тримати! Good library з вами laugh. Якщо і ви, наші маленькі друзі, бажаєте приєднатися до родини радіоаматорів, не проґавте можливість зробити це!