Якщо вас бентежать дитячі страхи, а разом із тим й історія української міфології (так, усе не просто), то час вже нарешті відвідати наш БУМ!

Сьогодні, до речі, ви мали таку нагоду. БУМівці прийшли зі своїми історіями про дитячих уявних кривдників. Загадкова Хока, безсовісний Бабай - це ті "друзі", які заважали спокійно жити нам у дитинстві. Але без них, погодьтеся, ми не мали б чого розказати на БУМній здибанці smiley.

З українською міфологією було не так страшно: говорили про зачатки міфологічних уявлень наших пращурів, пантеїзм, рідновірство та все таке.

З'ясували, що і сьогодні деякі українці віддані рідновір'ю та продовжують давньослов'янські традиції. І, друзі, хочемо наголосити, ті теми, які ми призначаємо на кожен БУМ, абсолютно не обмежуть наших учасників говорити про інші речі. Отож, ми вкотре доторкнулися до поезії. Звернулися до проекту U-Poem. Про нього можете прочитати тут.

І наостанок куди ж без музичного джему! Тим паче, коли до нас приєднався новий учасник, музикант і просто крутий хлопець Артем Малюга.

А ми продовжуємо знаходитися у стані дзен, очікуючи нових учасників. To be continued...