Аліса повернулася! 29 листопада  Good library вирішила повторити безумне чаювання в колі містян та «Аліси в Країні Див».

Нагадаємо, що в січні цього року ми вже проводили подібну зустріч (про це за посиланням). Але цього разу вирішили дещо змінити формат, опустити теорію, і розважитися у дусі Аліси. Так би мовити, зникнути в норі :)

Аліса в казці, як ви пам’ятаєте, багато чого куштувала, що позначалося на її розмірах, вазі, і спричиняло певний стрес. Ми ж обійшлися без «специфічної» їжі, і пригостили гостей відбірними смаколиками. Як результат, настрій значно покращився у всіх.

Почали, звичайно, не зі споживання їжі й чаю, а з розіграшу. Трьом щасливчикам подарували книги. Потім почали перегляд ретро-фільму 1933 року народження. Гості не тільки вкотре оцінили фантазію Керрола, але й пройнялися тогочасним кінематографом.

Після цього розпочали нову традицію – пограли у whisper challenge. Команди учасників повинні були відгадати слово, а потім, подібно грі у зіпсований телефон, показати його товаришу. Що з того вийшло? – купа сміху та  плутанина в словах.

Наостанок поспілкувалися про самого Льюїса Керрола, його загадкове життя, творчість та дивні захоплення.

Сама зустріч є частиною «Буккросингу Book Boom», що реалізується у межах проекту «Active Citizens» за підтримки Британської ради.