Ожеледиця, міцний морозець не завадили почати формувати власний активний простір. Що для цього було зроблено? По-перше, зустрілися з журналісткою, активною громадською діячкою та взагалі чудової людиною Дашою Проказою. Вона розповіла багато корисного та мотивуючого про власний досвід проектної діяльності, співпрацю з різними громадськими організаціями та численні захоплюючі мандрівки. Найголовніше – ми дізналися про ті можливості, які можна реалізувати в нашому містечку.

По-друге, упродовж усієї бесіди зрозуміли таке: насправді, потрібно знати та вміти використовувати ті ресурси, які знаходяться у нас просто перед носом. Купа тренінгів, проектів, шкіл, ініціативних молодіжних об’єднань, які керуються такою ж метою, як і ми, – будувати максимально активний простір для людей, які прагнуть до саморозвитку та самореалізації.

По-третє, не забуваймо про наші ініціативні групи школярів та студентів  міста. Ми продовжуємо набір найактивнішої молоді, які хочуть докорінно змінити життя міста! Формуємо активний простір разом.