31 жовтня бібліотеку, як і передбачалося, поглинула темрява :) Геловін заглянув і до нас. Ножиці в голові, декілька пар чортикових ріжок,  рана на щоці, обличчя в химерних візерунках – у такому вигляді завітали до Good library гості вечора.

Ми відразу ж проголосували за найкращий образ та нагородили інших сміливців книгами про привидів, волхвів та демонів. Усе в дусі Геловіну.

Цьогоріч у підборі та креативності геловінських образів відзначилися діти. Таке вигадали, що на голову не натягнеш. А вони взяли й натягнули :) Для доросліших ми влаштували конкурс «Побори мене словами»: учасники боролися за книгу, аргументуючи, чому вона має перейти саме до рук того чи іншого учасника. У битві аргументів відзначилося двоє гостей із непоборними можливостями переконувати у власній думці.

А потім вимкнулося світло. І на екрані з’явилася «Жива мертвячина». Цей вечір не міг обійтися без фільму жахів. Тим паче, коли фільм є комедійною пародією на жахастик із графікою 25-річної давнини :) Тож, ми зовсім не страшилися, а навпаки – заливалися сміхом.

Страшенно веселий вечір ледь добіг кінця, як у нас уже почали зароджуватися плани на наступний Геловін. І хай кажуть, що завчасно планувати – погана прикмета. На Геловіні це ніяк не позначається.