24 серпня, у День народження країни, ми просто не могли не вийти до наших любих читачів із пропозицією відсвяткувати разом. Що ж, наші невтомні бібліотекарі укотре створили містянам святкову атмосферу.

Традиційно ми виїхали із відкритою бібліотекою. І як зазначають працівники, смаки наших жителів щораз змінюються. Цьогоріч до нас завітали діти та батьки, випускники шкіл та майбутні студенти у пошуках смачних дитячих книг, навчальної літератури та української класики.

Нагадаємо, що наша відкрита бібліотека має солідний досвід проведення такого формату, зазвичай наші містяни полюбляють історичну, політичну літературу. Часом звертаються до класики та белетристики, але зараз ми бачимо позитивну тенденцію - до нас ходять родинами, і це справді приємно!

Крім цього, ми провели майстер-клас із виготовлення стрічок у вигляді держаного прапору  та змогли помалювати на асфальті із найменшенькими. Не оминули і молоде покоління: гуртом взяли участь у вікторині до Дня Незалежності. А переможці змогли отримати цінні призи.