І це все за один вечір! Скільки подій, а скільки щастя! Так, переводимо подих і починаємо розповідь про те, як же минув незабутній вечір середи 19 липня. Спочатку приїхали волонтери з «Будуємо Україну разом» на заплановану зустріч із нами: ми вирішили повторити минулий захід про божевільне XIX століття та знову поділитися знайденими шокуючими фактами про тогочасне життя з бурівцями. Але раптово з’явився у бібліотеці Сергій Жадан! Уявляєте! Декілька хвилин натхненних та мотивуючих слів від митця, зачитування поезій та весела фотосесія – так провели час із паном Сергієм :)

Потім згадали про XIX століття і розпочали приголомшувати людей. Зі словом «приголомшувати» ми зовсім не перебільшуємо. Бо посилаємося на відгуки слухачів щодо нашої розповіді. Усі були вражені фактами про інтимне життя, нестямні відкриття, моду позаминулої епохи. Цікавої інформації було багато, і людям це сподобалося :)

А далі ми розігрували книги. Наші гості розгадували ребуси, грали у «Крокодила». Урешті-решт, нагородили книгами за метикуватість, креативність та активність шістьох учасників. 

Дуже дякуємо нашим гостям з виконавчого офісу Української бібліотечної асоціації – веселим та невгамовним пані Оксані та пані Вікторії – за те, що розділили з нами це бібліотечне божевілля!
 
Цілуємо та обіймаємо всіх-всіх, хто завітав до бібліотеки! Ваш сміх, подив, веселі коментарі, слова подяки – те, що продовжує спонукати команду бібліотекарів  безперестану  гратися з  фантазією та проводити нетипові, трохи «дахозносні»  зустрічі!