21 червня у ЛОУНБ ім. Горького відбувся тренінг, на якому ми розглянули найпопулярніші додатки для підвищення ефективності користування смартфоном. 

Метою тренінгу було навчити усіх бажаючих використовувати потужності своїх кишенькових пристроїв на повну. У наш час швидкого розвитку доступних технологій надважливо залишатися "на хвилі", і це стосується не лише галузей професійної діяльності, а й повсякденного життя.

На тренінгу ми дізналися про корисні інструменти для корпоративної роботи, зокрема такі як Trello  та Google Keep. Сервіси подібного роду та їх мобільні додатки стануть у нагоді тим, хто має багато денних завдань і потребує їх чіткої організації. Завдяки розподілу планів за допомогою додатка-органайзера користувач отримує візуальну картинку, що допомагає охопити набагато більший об'єм інформації.

Проте, важливо пам'ятати, що не самі сервіси підвищують вашу продуктивність, а вміння ними користуватися. Про це нам каже влучний вислів: "Використовуйте технологію, і не дозволяйте технології використовувати вас".