28 грудня до Луганської обласної бібліотеки імені О. М. Горького завітав справжній культурний "десант": письменник Сергій Жадан, режисер київської агенції "Арт-поле" Ольга Михайлюк та музикант харківського рок-гурту "Папа Карло" Василь Рябко. Гості привезли бібліотеці в подарунок багато книжних новинок від різних українських видавництв. Сергій Жадан порадував читачів новими поезіями зі збірки "Тамплієри" та представив арт-бук "Пливи, рибо, пливи". Окрім того, "десант" привіз із собою новий проект "Розділові", у якому поезія Сергія Жадана виконується в супроводі музики та відеоарту, ? що власне і представили аудиторії. 

Також прочитали свої поезії учасники неформального літературного об'єднання бібліотеки "БУМ", а містяни мали змогу поспілкуватися з культурними діячами та отримати автограф. Усіх надихнула також і музична атмосфера: заспівали під гітару Василь Рябко та переможець старобільського Дня вуличної музики Сергій Савощенко. 

Протягом зустрічі обговорювалася також загальна картину культурного розвитку міста Старобільськ, зокрема старобільська ініціативна команда CFS: Толока та Луганська обласна бібліотека поділилися своїми досягненнями та майбутніми ідеями щодо залучення молоді до саморозвитку.