26 травня наша команда провела заключну літературну зустріч, присвячену життю і творчості Едгара По. Нагадаємо, що ми разом із центром «Вікно в Америку» були задіяні у проекті «Велике читання: одне місто – одна книга». Наше місто читало й досліджувало родоначальника детективного жанру Едгара Аллана По.

Good library протягом місяця проводила заходи, розповідаючи містянам про таємне життя митця, його творчу унікальність. Не обійшлося і без розіграшів англомовних та україномовних книг  По. До речі, наші друзі з «Вікна в Америку» теж наближаються до фінішної прямої. Тож, у вас є можливість відвідати цікавий захід, завітавши на англомовну літературну зустріч :)

Остання зустріч, якою опікувалася наша команда, відбулася у центральній районній бібліотеці. І знову ж таки, ми не змогли оминути вражаючі, дещо загадкові факти про Едгара По, пов’язані з його усиновленням, вихованням, студентським життям, любовними перипетіями та ймовірними причинами смерті.

Також приготували для наших слухачів ребуси, криптограму та тест на спорідненість із По. Бібліотекарі щасливі, бо кожен учасник літературної зустрічі отримав цінні призи – книгу По та солодощі – і, звичайно, купу емоцій :)

Дякуємо містянам, які підтримували «Велике читання» протягом місяця та були з нами. Величезну подяку висловлюємо Старобільській центральній районній бібліотеці за підтримку та гостинність!