Подарунки від Міністерства культури України, або коли неможливо вгамувати емоції!
Купа коробок, набитих новими книгами! Була думка, це сон, але ні. Це була реальність! Так, на досить тривалий час бібліотекарі збожеволіли від щастя, швиденько розкриваючи пакунок за пакунком, пакунок за пакунком і так, здавалося, безкінечно. І ось він – найостанніший пакуночок, і здається, світ посміхається лише нам! Вибачте, за подібне одкровення, але це просто неможливо тримати в собі. Ліричний відступ необхідний :)

Міністерство культури України надіслало нам найдовгоочікуваніші, найактуальніші, найжаданіші, найексцентричніші книги! Ми про них мріяли, і от вони у нас! Ми б із радістю перелічили тут всі отримані книги, але кожен із нас ще той інтриган! Як-то кажуть, чекайте скоро на полицях Good library! Хоча ні, поділимося переліком літератури, від якої розривалося серце від щастя, всі ми поглинали у божевілля, гарячку… Словом, щастя. Готові? Поїхали! Затамуйте подих, панове!

Ми щиро радіємо та сердечно дякуємо за такий дарунок. Бракує слів, щоб висловити, наскільки ми щасливі та вдячні. Хочемо обійняти кожного, хто долучився до ідеї надіслати нам книги, пакував кожну книжечку, хто віддавав часточку турботи про нашу бібліотеку та її користувачів!