Сьогодні у нас зібралися містяни, аби поговорити про історичну пам'ять: місце нашого краю у Другій світовій війні та про війну загалом. У цьому нам допоміг заступник директора із соціально-гуманітарної роботи Навчально-наукового інституту фізики, математики та інформаційних технологій ЛНУ імені Тараса Шевченка Плясов Вадим Сергійович.

Кожен поділився спогадами про рідних, учасників тих подій. Окрім того, гості зустрічі висловили свої міркування про війну як трагедію людства.

Важливим етапом бесіди стало висунення ідей щодо шляхів об’єднання людей навколо історичної правди. Ми пропонуємо, перш за все, заохотити громаду до такого формату спілкування – дискусійного майданчику в неформальній атмосфері, де панує порозуміння та взаємоповага.

Наша команда щиро дякує кожному учаснику сьогоднішньої зустрічі. Окремо висловлюємо подяку Вадиму Сергійовичу Плясову за підтримку та кваліфіковану допомогу :)

Друзі, ви теж можете приєднатися до наших подальших дискусійних майданчиків. Уже 24 травня о 10:00 ми проводитимемо зустріч  до 80-х роковин Великого терору – масових політичних репресій 1937 – 1938 років. Подробиці зовсім скоро!