Ви перейшли на наш сайт – а це значить, що чеберяйчики зацікавили вас :) Ми ж поспішаємо розповісти вам та вашим дітлахам про пригоди Піплі та Гоплі, які приготував Юрій Винничук.

У книзі «Балакуче яблуко та інші історії» чеберяйчики зіштовхуються з такою аномалією – раптом яблучко почало говорити. Чеберяйчики не довго ламали голову над цим відкриттям, бо все видалося дуже простим. Яблучко говорило тому, що… Хоча, упевнені, ви самі захочете дізнатися, у чому секрет :)

А ви призвичаєні до ладу? Якщо ні, то обов’язково прочитайте, до чого це призвело у випадку неорганізованого Піплі. Інтригуюча назва цієї веселої історії – «Ая в ліжечку Піплі».

Іноді морозиво не тільки смачне, а й підступне. Краще за Піплі вам про це не розповість ніхто! Історія про те, як Піпля їв «незвичайне» морозиво і що з цього вийшло, на сторінках чудо-книжечки!

У наступній серії казок ідеться про історію «Метелик вивчає життя».

Цього разу чеберяйчики знайомляться з допитливим метеликом, який хоче якомога швидше дізнатися про життя. Його цікавить усе, що його оточує. «Чому сонце кругле, а не квадратове? Чому небо блакитне, а не зелене, як трава? Чому, коли нюхати квіти, завжди – апчхи! – крутить у носі? Чому у мене є крильця, а у вас нема?»  – про це та багато інше питає метелик у розгублених чеберяйчиків. Метелику сумно, що всі уникають його питань. Він же просто хоче дізнатися більше про життя, бо воно в нього короткочасне. Метелик вважає, що він житиме всього-на-всього один день, тому підштовхує співчутливих чеберяйчиків до організації власних похоронів. Але метелик виявляється Адміралом! Хто це – дізнаєтеся в казці :)

З метеликом Адміралом можна ближче познайомитися, переглянувши цікавий мультик: