Сьогодні відбувалася наша сповідь. Її мета – зібрати користувачів та друзів-партнерів, аби ті надали об’єктивну оцінку роботі Good library, ураховуючи всі переваги та недоліки. 

Гості прийшли – і почалася веселуха. Спочатку переглянули фільм про новий старт бібліотеки у Старобільську, потім презентували нашу авторську казку від колективу «Історія про приблуд і не зовсім приблуд»  –  таким чином ми ближче познайомили гостей з новими і не новими працівниками нашої library. Дискусійним та веселим, на нашу думку, видалося відеоопитування на тему «Бібліотека і читач: дружба чи щось більше…»,  у якому ми цікавилися думкою містян щодо ду-у-уже важливих питань, пов’язаних із бібліотеками загалом. Відеоопитування можете подивитися за посиланням

Ще ми поділилися сокровенним – світлинами щасливих митей нашої роботи. Показали наші найвдаліші фото з різних поїздок, фестивалів, тренінгів, вечірок, хвилюючих засідань та зустрічей з крутими людьми. 

Звичайно, найголовнішим було спілкування з гостями. Дуже вдячні, що кожен охоче ділився власними поглядами на сучасну бібліотеку, уносив корективи та нові пропозиції у стратегію нашої роботи. Наприкінці нам закортіло подякувати нашим незмінним та відданим партнерам – громадським організаціям «Воля» та «Дієва громада», а також СІМІС ОТУ «Луганськ». Друзі, ви чудові, як завжди! 

І ще ми неймовірно вдячні за подарунок Наталії Пономарьовій. Тепер нові книжечки та барвистий національний рушник доповнюватимуть нашу оселю. 

Обіцяємо, що подібну сповідь проведемо наступного року, тому слідкуйте за нами. 

Повний фотозвіт про на нашу сповідь дивиться за посиланням