Протягом 1 – 4 березня наші працівники були учасниками VII Міжнародної  науково-практичної конференції «Сучасна інформаційно-бібліотечна освіта: європейські орієнтири», що проходила у смт. Славське Львівської області.  Упродовж чотирьох днів усі учасники працювали в окремих секціях за різними напрямами роботи. За словами наших бібліотекарів, конференція охоплювала важливі питання подальшого розвитку бібліотечної справи. Досвідчені доповідачі з усієї країни говорили про виклики часу в безперервній інформаційно-бібліотечній освіті, розповідали про шляхи створення ресурсів для освіти, також обговорювали проблеми орієнтації на практику, інновації та розвиток освітнього напряму бібліотечної діяльності. 

Окрім того, бібліотекарі активно працювали у групах, дискутували за круглим столом, вивчали досвід передових бібліотек України та світу, відвідували й майстер-класи зі створення ідеального бібліотечного простору та з написання історій про бібліотеку в маркетингових цілях. Також конференція пропонувала й активну дозвіллєву програму: учасники відпочивали в засніжених горах, відвідували кінозал. 

Урешті-решт, наші невгамовні працівники повернулися додому з купою ідей та бажаннячком  якомога скоріше їх втілити! Дякуємо організаторам конференції, що подарували не тільки феноменальний досвід, але можливість провести час у колі бібліотечної родини.