Хо-хо! #сТОПка струсила з себе легкий сніжок. І принагідно нагадує про себе перед Різдвом і Новим роком. Тому, запасаймося імбирною випічкою, мандаринами і запашним шоколадом. Внутрішня дитинка весело пищить від захвату. Бо є що почитати.

 

«Три різдвяні ангели, сім зірок і безліч подарунків» Анни Таубе і Крістін Тау

Це ціла пригода для найменшеньких. У ній багато картинок. Є фрагменти для гри. Щось відкрити і потицяти пальчиком. Легка для сприйняття історія про дарунки та добрих янголів має скоріш потрапити до зацікавлених крихіток.

 

«Різдво у смурфів»

Комікс за сценарієм Пейо вміщує 5 пригодницьких історій з улюбленими синіми веселунами. Вони ліпитимуть сніговиків, прикрашатимуть ялинку, втікатимуть від злої ведмедихи та боротимуться з чаклуном-лиходійником Гаргамелем, який перевдягається Санта Клаусом.

 

«Лускунчик і Мишачий король» Ернста Теодора Амадея Гофмана

Класична історія ілюстрована Євгенією Гапчинською. Вона оживає не тільки в уяві читача, а й у доповненій реальності із застосунком WowBox AR. І це класно. Окрім всесвітньовідомої казки, книжка містить 5 уроків для перевірки знань, що робить її більш привабливою.     

 

«Різдвяна містерія» Юстейн Ґордер

Дивокнижка для людей будь-якого віку. Родинне прочитання цього витвору об’єднує сім’ї, дарує відчуття містерії та казки. Автор розповідає біблійну історію народження Ісуса у формі календаря, який відраховує дні до Різдва. Головний герой Йоаким читає із календарних записок про історичну мандрівку Елізабет, яка потрапляє у стародавній Вифлеєм.

 

«Планета новорічних ялинок» за мотивами казки Джанні Родарі

Книжка, яка саджає читача разом із хлопчиком Марком на космічний корабель, аби подорожувати фантастичним космосом. Зустрітися з надокучливими псами та роботами-кониками. То неймовірна подорож для дітей. Спробуйте солодкий на смак переказ відомої казки від видавництва «ROSHEN».

 

«Ніч проти Різдва»

Мрійлива казочка від видавництва «КМ-БУКС» для найменшеньких, які з нетерпінням чекають на чудеса. Санчата з оленями та подарунками вже прямують до хатинок маленьких дівчаток і хлопчиків, аби щиро їх порадувати. Загадкова атмосфера Святвечора поєднується з прегарними малюнками Розі Батчер.

 

«Що сталося на Різдво» Галини Байб

Інтерактивна книжка, ніби інший Усесвіт. У ньому живуть магічні істоти: ельфи, тролі, сніговики, єдинороги, а також чарівники Святий Миколай та Санта. Даня і Марійка потрапляють у фантастичні пригоди, які перетворюють будні на неймовірну казку.

 

«Танок сніжинки» Олега Чаклуна

Книжка-картинка дарує можливість читати й малювати. Освоїти три мови – українську, англійську та німецьку. Легка казочка про допитливого хлопчика, який вивчає дивовижні кристалики-сніжинки, спонукає малечу до вивчення довкілля, розвиває мислення та уяву.

 

Якщо вже читали щось із цієї добірки, – просимо гукнути нам. Бо ж цікаво, які історії найбільше до серця маленьким читачам і читачкам. Імбирні обійми всім!