Протягом 17-18 жовтня відбуватиметься регіональний хакатон з робототехніки “Lots by bots” для підлітків у межах програми Meet and Code. Ініціює подію Луганське обласне відділення Української бібліотечної асоціації та освітній проєкт з програмування Code Club Луганщина. 

Організатори готують дводенний інтенсив, упродовж якого учасники проєктуватимуть та представлятимуть автономні механізми за допомогою конструктора LEGO Mindstorms EV3. Ідеї дітей кружлятимуть навколо оптимізованих можливостей для сучасного світу.

Хакатон проходитиме на онлайн-платформі Zoom, а тренером стане IT фахівець та ментор інтенсиву з програмування у Code Club Ukraine Віталій Булавенко. 

До участі запрошуються підлітки 13-16 років не лише з Луганщині, а й інших областей України. Зареєструватися до хакатону можна за посиланням.

Ініціатива Meet and Code проводиться за фінансування корпорації SAP. В Україні Meet and Code реалізується Ресурсним центром ГУРТ, який у партнерстві з TechSoup впроваджує Програму технологічної підтримки НПО України.

Пресцентр Good library