Що ж, знайомтеся. Це новий освітній проєкт Good library – BrainPark. Серія інтенсивних занять із графічного дизайну, SMM-менеджменту, створення блогів і сайтів, використання сервісів Google, кібербезпеки і медійної грамотності, фотодзену, нових правил ділового листування, українського правопису, мистецтва спілкування. А наостанок – стрес-менеджмент. 

Перші відвідувачі нашого парку – команда Луганського обласного краєзнавчого музею. Тобто прийшли до них ми самі, адже проєкт наш є здебільшого виїзним. Або ж в нашому випадку – пішим, без коней.

Запустили перший атракціон. Натиснув на «пуск» тренер Олександр II Козирев. Що ж таке сервіси Google? Розбираємо найкорисніші для командної роботи та офісних задач застосунки. Google Документи, Google презентації, календар та замітки – усе це знадобиться представникам професій у сфері культури. Адже ці фішечки дозволяють організувати заходи, записувати ідеї та ділитися ними з колегами.

Нікого не захитало, рухаємося далі.

Атракціон другий. Дизайн – дуже важлива штука для публічних закладів. Про це розказують музейникам Олександр І Букреєв та Денис Черв’як. Це й інформування населення, і реклама заходів, і корпоративний стиль. Увага, дизайнер кидає пораду: для цієї справи на роботі варто обрати лише одну людину, яка щиро хотітиме вдосконалюватися. Адже дизайнерські шурхотіння вимагають зосередженості та серйозного підходу. Постійна практика та знання авторських прав у цифрову епоху – і ви графічний Мерлін для колег.

Освітній Коні-Айленд лише в розпалі. Маски на обличчі. Паски безпеки відстебувати зарано.

Пресцентр Good library