До акції «Велике читання: одне місто – одна книга» наша команда підготувала виставку «Таємниці містера По». На виставці, що вже діє в бібліотеці,  представлені збірки, до яких увійшли найбільш відомі повісті та оповідання славетного майстра детективного жанру. Наші відвідувачі також мають змогу ознайомитись  і з переліком інтернет-ресурсів, на яких можна переглянути екранізації американського романтика.                                         

Також пропонуємо вам переглянути сайт, присвячений Едґару По, на якому ви знайдете абсолютно все: оригінали й переклади, вірші, повісті й новели. Також на сайті ви можете переглянути фотографії, обкладинки книг різних видань, знайдете, аудіокниги, огляди всіх екранізацій та посилання на їхнє завантаження: http://www.edgarpoe.ru/

Нагадаємо, що  Едґар По найбільш відомий своїми містичними оповіданнями. Засновник жанру детективу підкорив читацьку аудиторію макабричними та надзвичайно загадковими творами. Сьогодні дослідники творчості По продовжують проводити паралелі гострих сюжетних ліній у художніх творах із життям автора. Ще залишається багато нерозгаданого… Тож, пропонуємо і вам долучитися до пізнання великих таємниць По!